Avís Legal

1. Informació Legal:

Aquest lloc web és propietat del Club Atletisme Parets, amb adreça a l'Avinguda de Francesc Macià, 08150 Parets del Vallès, Barcelona. Podeu contactar amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic caparets@caparets.com o per telèfon al [+34] 678 62 37 42.

2. Condicions d'Ús:

En accedir i utilitzar aquest lloc web, l'usuari accepta les següents condicions d'ús. El Club Atletisme Parets es reserva el dret de modificar aquestes condicions en qualsevol moment.

3. Propietat Intel·lectual:

Els continguts d'aquesta pàgina web, inclosos textos, imatges i altres elements, estan protegits per drets de propietat intel·lectual i pertanyen al Club Atletisme Parets. No es permet la reproducció o utilització no autoritzada dels continguts sense el consentiment previ del Club Atletisme Parets.

4. Responsabilitat sobre els Continguts:

El Club Atletisme Parets no es fa responsable de l'ús inadequat que es pugui fer dels continguts del lloc web. A més, no es responsabilitza dels errors o omissions en els continguts ni de qualsevol problema que pugui sorgir per l'ús d'aquest lloc web.

5. Enllaços a Tercers:

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web gestionats per tercers. El Club Atletisme Parets no té cap control sobre aquests llocs i no es fa responsable dels continguts o pràctiques de privacitat d'aquests llocs.

6. Protecció de Dades Personals:

En cas de recopilació de dades personals, es respectaran els drets de privacitat dels usuaris segons la política de privacitat del Club Atletisme Parets.

7. Legislació Aplicable:

Aquest avís legal es regeix per la legislació espanyola vigent.

8. Contacte:

Per a consultes sobre aquest avís legal, podeu posar-vos en contacte amb el Club Atletisme Parets a través de l'adreça de correu electrònic caparets@caparets.com.

Data d'última actualització: 13/12/2023